Wat met uw dierbaren en uw onderneming?

Uw gezin en uw onderneming, dat is waar het voor u om draait. Voor uw gezin geeft u elke dag het beste van uzelf en u wil dat ze zich zo weinig mogelijk zorgen moeten maken over de toekomst. Maar hebt u aan alles gedacht?

Wat als u overlijdt? Wie neemt uw bedrijf dan over? Zal hij of zij dan in staat zijn eventuele financiële problemen het hoofd te bieden?

Laten we er nu over praten.

Stel de toekomst van uw gezin veilig…

De toekomst van uw gezin veiligstellen, is even belangrijk als uw wagen of uw woning verzekeren. Het verlies van iemand die u graag ziet, gaat namelijk vaak gepaard met financiële zorgen. Wat met de studies van de kinderen? Wat met de auto… en het huis? En u kunt nu eenmaal niet beloven dat u er altijd voor hen al zijn.

Met een overlijdensverzekering kan u inspelen op de meeste financiële problemen voor uw gezin als u iets zou overkomen. U past de formule past aan uw budget en uw behoeften aan: u bepaalt zelf het te verzekeren bedrag, de duur van de stortingen en de begunstigden die het overlijdenskapitaal ontvangen.

… maar ook die van uw bedrijf!

Uw bedrijf is uw levenswerk. Maar wat als u zou overlijden? Zullen financiële problemen het hoofd het hoofd kunnen geboden worden? Een overlijdensverzekering kan dienen om:

  • De continuïteit van uw bedrijf te verzekeren
  • Eventuele aandeelhouders te beschermen
  • Afgesloten leningen te dekken

Wacht niet tot morgen!

Laten we praten over een overlijdensverzekering. Wij berekenen samen de financiële impact van uw overlijden op uw gezin en uw onderneming, en bekijken welke oplossingen wij u kunnen aanbieden op maat van uw noden en wensen.

Belangrijk om te weten: de onderschrijving van een overlijdensverzekering vereist een medische acceptatie.

Zelfstandigen & kmo's