Wij willen u een zo compleet mogelijke service aanbieden voor uw bank en verzekeringsnoden. Maar wij willen ook luisteren, meedenken en op zoek gaan naar een oplossing op maat. Wij ondersteunen u en uw projecten graag waar mogelijk.

Wij zijn makkelijk en op ELK moment bereikbaar. Voor uw project, vraag, probleem, … gaan wij graag op zoek naar dé oplossing! Wij zijn bereid ver te gaan voor onze klanten, maar zetten ook in op het lokale aspect.

Het is onze passie om uw projecten te helpen realiseren!

B&V-verhuiswagen

Het begin van een nieuw verhaal brengt sowieso al heel wat met zich mee. U moet sorteren, inpakken, adreswijzigingen doorgeven... Daarom wil de B&V-adviesgroep u zo goed mogelijk ondersteunen bij dit nieuwe hoofdstuk. Om het verhuisproces wat makkelijker te maken, kan u als nieuwe kredietklant gebruik maken van onze gratis verhuiswagen. Zo dragen wij ons steentje bij om uw nieuwe hoofdstuk een vliegende start te geven.

Sloot u een woonkrediet af bij 1 van onze kantoren? Contacteer ons om uw verhuiswagen te reserveren!

Binnenkort beschikbaar

B&V-verhuisdozen

Verhuizen is nogal een karwei. En het is ook steeds hetzelfde liedje: als u ze nodig hebt, is er geen geschikte doos te vinden! Ook hier schieten wij binnenkort graag ter hulp.

B&V-vervangwagen

Heeft uw wagen schade opgelopen? Is de vervangingswagen van de garage niet beschikbaar en heeft u dringend een oplossing nodig? Ook hier zijn we binnenkort uw partner!

Onze aanpak
Zelfstandigen & kmo's